خرما شیرین ترین میوه بومی عراق است درخت خرما این میوه ها را تولید می کند که از دیرباز غذای اصلی خاورمیانه بوده است.
شیره خرما به ویژه سرشار از ویتامین های A، B6 و K است این ویتامین ها باعث رشد استخوان ها و بهبود سلامت چشم می شوند.
اصطلاح “خرما” از کلمه یونانی “daktylos” به معنای انگشت گرفته شده است، زیرا تصور می شود شیره خرما شبیه نوک انگشتان است.
شیره خرما کلسترول ندارد شیره خرما سنتی همچنین سرشار از آهن هستند و فیبر بیشتری نسبت به موز دارند. اینکه چگونه این عوامل بر خواص تنظیم کننده کلسترول میوه تأثیر می گذارد هنوز مورد مطالعه قرار نگرفته است.
شیره خرما منبع غنی مس، منیزیم، سلنیوم و منگنز است همه این مواد مغذی برای حفظ سلامت استخوان ها و جلوگیری از بیماری های مرتبط با استخوان مهم هستند.
خرما سرشار از ویتامین K است شیره خرما همچنین حاوی بور است. تحقیقات نشان می دهد که بور یکی از دیگر مواد مغذی مهم برای حفظ سلامت استخوان است
ممکن است سلامت مغز را ارتقا دهد مشخص شده است که شیره خرما در برابر استرس اکسیداتیو و التهاب در مغز محافظت می کند. مصرف منظم خرما با کاهش خطر بیماری های عصبی و عملکرد شناختی بهتر در افراد مسن مرتبط است.
مطالعه دیگری بر روی حیوانات به این نتیجه رسیده است که مصرف مکمل با میوه خرما پتانسیل کند کردن پیشرفت آلزایمر را دارد در مطالعه دیگری بر روی موش، مصرف طولانی مدت شیره خرما به جلوگیری از التهاب در مغز کمک می کند ممکن است از التهاب جلوگیری کند.
مشخص شد خرما دارای خواص ضد التهابی است خرما همچنین حاوی منیزیم است که ممکن است به تقویت ایمنی و مبارزه با التهاب کمک کند.
اگر رژیم غذایی شما دارای منیزیم کم باشد، ممکن است سیستم ایمنی بدن شما برای مبارزه با التهاب به اندازه کافی قوی نباشد با این حال، تحقیقات محدودی در این زمینه وجود دارد.
یکی از راه هایی که خرما می تواند به زنان باردار کمک کند، شمارش کالری آنهاست. زنان باردار به حدود 300 کالری بیشتر از همسالان غیر باردار خود نیاز دارند.
اما بیشتر زنان باردار تمایل دارند غذاهای پر کالری را انتخاب کنند که مواد مغذی کمی دارند. این می تواند مشکلات طولانی مدت ایجاد کند.